Detectats deu positius de covid en treballadors de l’hotel que acull la Cimera Iberoamericana a Andorra

La setmana passada es van detectar casos entre el personal del ministeri andorrà d'Afers Exteriors obligant el confinament de la ministra Maria Ubach

Les autoritats sanitàries andorranes, a través del protocol de prevenció que s’aplica entorn de la celebració de la XXVII Cimera Iberoamericana que se celebra a Andorra, han detectat un total de deu casos positius de covid-19 entre els treballadors del complex hoteler Sport Hotels Resort & Spa, a Soldeu (Canillo) que acull l’esdeveniment, segons avança La Valira.

Aquestes persones i els seus contactes s’han confinat aquest dilluns mateix, i s’està seguint un estricte control epidemiològic de les seves possibles cadenes de contagi.

Els protocols de cribratge s’han activat i continuaran duent-se a terme diàriament amb totes les persones involucrades d’una manera o altra amb aquest esdeveniment. Aquests contagis s’afegeixen als positius que la setmana passada es van detectar entre el personal del ministeri andorrà d’Afers Exteriors i que entre d’altres ha fet que la ministra Maria Ubach s’hagi hagut de confinar.

El protocol sanitari s’ha establert, entre el Ministeri de Salut d’Andorra i la Fundació de la Cimera Iberoamericana, per acollir amb les màximes garanties la trobada, que se celebra al principat andorrà des d’aquest dilluns i fins al 21 d’abril.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides