Sánchez visita una farmacèutica al poble de Puigdemont

El president del govern espanyol es reuneix amb els responsables d'Hipra, que investiga vacunes contra la covid-19

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, es desplaça aquest divendres al migdia a Amer, la localitat natal de l’expresident català Carles Puigdemont, per visitar la farmacèutica Hipra, que està investigant dues vacunes contra la covid-19.

Acompanyat de la ministra de Sanitat i portaveu, Carolina Darias, i del ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, Sánchez celebrarà una reunió amb els responsables de la farmacèutica, que ja va rebre la visita de Salvador Illa el passat mes de desembre, quan era titular de Sanitat, i del vicepresident català, Pere Aragonès, fa uns dies. La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, també hi assistirà.

Està previst que Sánchez faci una intervenció pública davant de la direcció i els treballadors d’Hipra, que té obertes dues línies de recerca per trobar una vacuna contra la covid-19, una de les quals compartida amb l’Hospital Clínic de Barcelona, de caràcter pública-privada, amb què vol aconseguir una immunitat de llarga durada.

Hipra, que té 38 filials arreu del món, ha enfocat la seva activitat d’ençà de l’esclat de la pandèmia a la salut de les persones, mitjançant les línies d’investigació de les vacunes, però també amb processament de tests PCR. Fins aleshores es dedicava a les vacunes per a animals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Sánchez visita una farmacèutica al poble de Puigdemont”

  1. Reconocida empresa indepe tanto la familia propietaria como la gran mayoría dee empleados. También prestigioso laboratorio. Alguna exconsellera y portavoz era directora de calidad.
    Pero, la pela no “espera”…

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.