Quin ‘indepe’ tracta de feixista un presentador de la TV pública catalana?

Cotarelo, el 2017, presentant un llibre al programa de Graset
Cotarelo, el 2017, presentant un llibre al programa de Graset

El politòleg madrileny Ramon Cotarelo, arrenglerat amb el sector puigdemontista de l’independentisme, fa temps que diu el nom del porc sobretot d’ERC, el partit del qual assegura que controla TV3 i Catalunya Ràdio mitjançant comissaris que el veten.

La seva darrera diana a Twitter ha estat el presentador del programa Més 324, el periodista Xavier Graset, al qual ha tractat de “feixista” després que una usuària es queixés que l’havia blocat a Instagram i que no portava Cotarelo al programa.

“Blocar és el que els feixistes com aquest Xavier Graset del 324 fan millor. Censurar, vetar, blocar… de moment. Si poguessin ferien coses pitjors“, ha comentat el politòleg a aquesta tuitera.

El presentador del Més 324 ha dit la seva: “Aneu ben errats… no bloco pas ningú, ni a la sra. Remei, a qui no podria llegir ni escriure, ni censuro, ni veto, i ho saps Ramon Cotarelo”.

Els mitjans públics catalans, en particular TV3 i Catalunya Ràdio, no són aliens a les tensions polítiques, sinó més aviat el contrari: són ara mateix un dels territoris en disputa pels dos grans partits independentistes, ERC i Junts, immersos en negociacions per formar govern.

En aquest context, d’altra banda, el PSC s’ha mostrat partidari de refundar TV3, una cadena que considera “sectària”, i ha demanat que plegui el director d’informatius de la cadena, David Bassa.

(Visited 851 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari