La llarguíssima aposta d’Illa

El PSC es va presentar a les eleccions del 14-F assegurant que Salvador Illa reclamaria la investidura si guanyava. Va quedar primer als comicis i, dos mesos després dels comicis no ha pogut tenir el seu debat d’investidura. Amb tot, el PSC, que era conscient que, si l’independentisme era majoritari, no podria optar realment a la presidència, comptaven que el Govern es pactaria aviat i que la seva queixa per no tenir opció a la investidura deixaria de ser actualitat.

Però la realitat és tota una altra. L’independentisme allarga la negociació i Salvador Illa, que es troba presoner de les seves promeses, només fa que allargar una aposta estratègica que se li està fent eterna.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides