La CCMA ha firmat contractes amb Mediapro per més d’1,8 milions d’euros des de desembre

La partida més gran són els 727.972 euros que costaran els serveis de la nova corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio a Istambul

La productora audiovisual Mediapro ha firmat contractes per valor de 1.828.977,29 euros amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), des del desembre de l’any passat. La partida més gran correspon als 727.972, 32 euros, adjudicats a Servicios Audiovisuales Overon, una empresa del grup Mediapro, pel “Servei integral de producció per a la corresponsalia de Istanbul (Turquia)”.  El contracte porta data del 14 de desembre i té una validesa de quatre anys. Aquesta seu substituirà la que TV3 i Catalunya Ràdio tenien a Beirut i que va ser destruïda per l’explosió que es va produir al port de la capital libanesa el passat 4 d’agost.

TV3 va comprar, el 23 de desembre, per 440.000 euros “l’adquisició de drets d’antena EL JUDICI, sèrie documental de 8 capítols”, segons l’Espai del Proveïdor/Client de la CCMA. Aquesta sèrie és la que Tatxo Benet, un dels dos màxims executius de Mediapro, juntament amb Jaume Roures, va intentar vendre a TV3 per 800.000 euros, tal i com es va descobrir en filtrar-se una conversa telefònica inclosa en el sumari de la investigació judicial del finançament il·legal de CDC i de les despeses dels dirigents independentistes fugits a l’estranger.

La tercera partida més elevada d’aquests contractes correspon als 322.012 euros del que va firmar la CCMA amb Servicios Audiovisuales Overon, pel “Servei de segment espacial de satèl·lit anys 2021-2022”. Al Registre públic de contractació de la Generalitat s’explica que aquest servei està “destinat al transport de senyals de televisió utilitzant unitats DSNG” i el seu pagament es desglossa en dos terminis de 161.006 euros cada un.

El contracte més recent de la CCMA amb Mediapro també es refereix a un encàrrec a Servicios Audiovisuales Overon i està datat el 3 de febrer passat. Està valorat en 200.000 euros, té una validesa de 9 mesos i és pel “subministrament de la captació, distribució i recepció de senyals de vídeo i àudio amb producció remota”.

El 23 de desembre, la CCMA va signar un acord amb Mediaproduccion SLU per subvencionar amb 120.000 euros la pel·lícula Competencia oficial, interpretada per Penélope Cruz i Antonio Banderas. Dos dies abans, la Corporació que presideix Núria Llorach havia encarregat a Servicios Audiovisuales Overon la producció remota de la retransmissió de les Campanades de Nadal per 18.992,27 euros. L’any passat, la CCMA també va ajudar Mediapro en la producció de dues pel·lícules més. A El buen patrón, de Fernando León de Aranoa i amb Javier Bardem de protagonista li van caure 100.000 euros. A Rifkin’s Festival, de Woody Allen, 200.000.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides