ERC apel·la a la responsabilitat de Junts

Vilalta considera superada la discrepància sobre el Consell per la República

Marta Vilalta
Marta Vilalta

Esquerra Republicana ha apel·lat a la “responsabilitat” i la “confiança” perquè Junts canviï de parer i voti aquest dimarts a favor de la investidura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat, en la segona i darrera votació.

La portaveu i diputada d’ERC Marta Vilalta, això sí, ha reconegut que segurament aquesta segona volta serà una altra “oportunitat perduda”, per bé que ha descartat la repetició electoral.

Vilalta ha recordat que ERC ha fet la mena de gest que reclama ara a Junts, referint-se a l’elecció de Laura Borràs com a presidenta del Parlament.

La portaveu republicana, d’altra banda, ha considerat superat l'”escull” que representa la discrepància entre les forces independentistes sobre el paper del Consell per la República.

En aquest sentit, ha dit que ara veuen voluntat de “reformular-se” per part de la plataforma creada per l’expresident Carles Puigdemont, que ha anunciat aquest dilluns que està disposada a reformular la seva governança i ha convidat als partits independentistes, l’ANC i Òmnium a debatre bilateralment sobre una direcció col·legiada.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari