Quin periodista de TV3 ha criticat a Sergi Sol?

Sergi Sol
Sergi Sol

Joan Ramon Vallvé. El veterà periodista esportiu de la televisió pública catalana ha carregat contra la mà dreta d’Oriol Junqueras per la columna que va escriure a El Periódico de Catalunya el dimecres passat. A l’article d’opinió Iceta, l’immortal, l’excap del gabinet de comunicació de l’exvicepresident del govern català recorda, entre altres qüestions, la victòria d’ERC a Catalunya a les eleccions generals d’abril de 2019: “L’ERC d’Oriol Junqueras i Gabriel Rufián va treure 15 diputats a Catalunya, va arrasar.”

Davant d’aquesta frase, Vallvé ha criticat Sol a Twitter per haver aplaudit l’estratègia electoral dels republicans havent-ne estat ell “l’estratega”: “Llegeixo una columna de Sergi Sol a El Periódico de Catalunya. Elogia, com si fos un analista polític neutral, l’estratègia electoral d’ERC. Resulta que l’estratega és ell! Quanta comèdia i quin desvergonyiment”.

A part de ser el cap del gabinet de comunicació de Junqueras quan aquest era vicepresident, Sol també ha estat el director de comunicació d’ERC fins que es va posar en marxa el govern de Carles Puigdemont i assessor al Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda fins l’estiu de l’any passat. A més, ha escrit un llibre sobre el president d’ERC titulat Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures i col·labora actualment com a tertulià als programes Tot es mou (TV3) i El Matí de Catalunya Ràdio.

(Visited 868 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari