JxCat no aplaudeix el discurs d’Aragonès

Artadi afirma que "semblava que estàvem en un míting de partit"

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, ha acabat la seva primera intervenció en el debat d’investidura al Parlament defensant que és “urgent formar govern”, afegint que la seva proposta és la d’aconseguir concretar un executiu que tingui l’objectiu de “governar per a tothom”.

Amb la voluntat de guanyar-se el suport de JxCat, Aragonès ha anunciat que de sortir elegit president de la Generalitat crearà una mesa de tots aquells partits que estiguin a favor de l’amnistia dels líders independentistes que estan a la presó complint condemna pel judici de l’1-O. El candidat republicà ha dit que “em deixaré la pell” per treballar per l’amnistia i l’autodeterminació, tot i que ha reconegut que “no els asseguro que tingui èxit”.

En finalitzar el seu discurs, els 32 diputats de JxCat no han aplaudit les paraules del candidat d’ERC, deixant en evidència que no fan costat, de moment, a la candidatura republicana per a la presidència de la Generalitat. De fet, la diputada de JxCat, Elsa Artadi, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha ironitzat dient que el discurs d’Aragonès “semblava que estàvem en un míting de partit i no en un debat d’investidura”. Artadi ha avançat que des de JxCat,”avui no podem moure’ns del vot que vam decidir ahir en l’executiva del partit”.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari