El Procicat prorroga les restriccions actuals fins al 9 d’abril

Els responsables de Salut assenyalen que s'està iniciant un "tímid creixement" de contagis

Els Mossos controlen la circulació de vehicles

El secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol, ha anunciat aquest dijous que les mesures que estan en vigor actualment per frenar la propagació de la covid-19 es prorroguen fins al divendres 9 d’abril (inclòs).

En una compareixença de premsa, Ramentol ha explicat que estem “iniciant un tímid creixement” de contagis i ha alertat de dues problemàtiques: l’augment de trobades de bombolles convivents com a conseqüència d’un creixement dels desplaçaments, i la situació de les UCI.

També s’ha mostrat preocupat per l’augment de malalts a les unitats de crítics el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que ha indicat que “són malalts de més edat, uns 65 anys, quan a la segona onada eren d’una mitja de 63”.

Tot i la pròrroga de les mesures actuals, hi ha un parell de modificacions: s’aixeca la prohibició d’obrir fires i atraccions no permanents i es limiten, a partir del proper dissabte, les trobades en espais oberts a un màxim de 6 persones i de 4 en espais tancats si no de la bombolla de convivència.

El manteniment de les mesures actuals implicarà que bars i restaurants no puguin obrir encara en horari nocturn i que es pugui sortir de la comarca sempre i quan el desplaçament es faci amb la bombolla de convivència.

 

 

(Visited 161 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari