Els comuns, preocupats amb la marxa d’Iglesias

Catalunya en Comú, el partit d’Ada Colau i Jéssica Albiach, s’ha estat mirant des de la distància el moviment del secretari general de Podem i vicepresident segon del Govern Espanyol, Pablo Iglesias. Des de la distància i amb certa desconfiança. I és que Catalunya en Comú ha estat l’eix central dels comuns, amb un Podem i un sector comunista minimitzats, i s’ha aprofitat tots aquests anys del lideratge d’Iglesias per mantenir l’hegemonia dins de l’espai.

Cap decisió de les que s’han pres ha xocat amb Podem, i quan ha passat, el partit d’Iglesias a Catalunya ha fet un pas enrere i s’ha empassat els gripaus que hagin fet falta per mantenir la pau interna i Ada Colau tranquil·la. Ara que marxa Iglesias, però, s’escampa la preocupació per si això podria canviar.

(Visited 174 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari