Els comuns, preocupats amb la marxa d’Iglesias

Catalunya en Comú, el partit d’Ada Colau i Jéssica Albiach, s’ha estat mirant des de la distància el moviment del secretari general de Podem i vicepresident segon del Govern Espanyol, Pablo Iglesias. Des de la distància i amb certa desconfiança. I és que Catalunya en Comú ha estat l’eix central dels comuns, amb un Podem i un sector comunista minimitzats, i s’ha aprofitat tots aquests anys del lideratge d’Iglesias per mantenir l’hegemonia dins de l’espai.

Cap decisió de les que s’han pres ha xocat amb Podem, i quan ha passat, el partit d’Iglesias a Catalunya ha fet un pas enrere i s’ha empassat els gripaus que hagin fet falta per mantenir la pau interna i Ada Colau tranquil·la. Ara que marxa Iglesias, però, s’escampa la preocupació per si això podria canviar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.