Segueixen empitjorant els indicadors de la covid-19 a Catalunya

També augmenten els pacients ingressats a les UCI malgrat el descens de la pressió hospitalària

Sanitari fent prova de covid-19

Els principals indicadors de la pandèmia continuen empitjorant a Catalunya, segons les dades facilitades aquest dimarts pel Departament de Salut. En aquest sentit, el risc de rebrot ha sumat 7 punts més i s’ha situat en els 208. És important recordar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt elevat que l’epidèmia es descontroli. Per la seva part, la velocitat de propagació del virus ha passat dels 1,06 punts als 1,08. Això vol dir que, de mitja, 100 persones en contagien a 108.

La conselleria també ha notificat un augment de malalts a les UCI (+5) malgrat un descens de pacients per covid-19 al conjunt d’hospitals catalans (-29). Actualment romanen ingressats 1.402 malalts, dels quals 416 es troben a les unitats de crítics.

Així mateix, en les darreres vint-i-quatre hores s’han notificat 1.211 casos (aquest dilluns se’n van diagnosticar 631) i 26 defuncions (ahir, 20). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 585.495 contagis i 21.174 morts.

Pel que fa a la campanya de vacunació, 666.065 persones s’han posat la primera dosi (+2.077) i 347.321 la segona (+2.409).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.