Torra passa factura a Aragonès per no ajudar-lo durant la pandèmia

L'expresident de la Generalitat es queixa de la mala relació entre els socis de Govern en la darrera legislatura

L’expresident del Govern de la Generalitat, Quim Torra, ha parlat aquest dissabte sobre la mala relació de JxCat i ERC en la darrera legislatura. L’expresident ha dedicat unes dures paraules al vicepresident amb funcions de president del Govern i candidat, Pere Aragonès, amb qui ha afirmat que manté una relació “correcta”, però a qui ha retret la seva poca presència durant l’epidèmia. “M’hauria agradat una actitud més activa. El vaig trobar a faltar”, ha explicat.

Ho ha fet en una entrevista al FAQS de TV3, on s’ha mostrat “decebut” per no haver pogut trobar “un camí conjunt” que evités la batalla “entre socis de Govern”. Torra ho atribueix a una falta de “confiança” que no li desitja “al Govern actual”. “Tots els partits es presenten per governar, però els acords haurien de ser molt seriosos i no pas un camp de batalla permanent”, ha reblat.

Tot i això, defensa un acord a tres bandes per aprofitar la majoria independentista. “Que serveixi d’exemple el què ha passat, el què no pot ser”, ha subratllat. A l’entrevista, Torra ha recordat que cal disposar d’un full de ruta i ha considerat que la taula de diàleg amb l’estat espanyol és una “farsa” i que l’únic camí és la independència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides