Pedro Sánchez: “El 2021 serà l’any de la vacunació i de la recuperació”

El president del govern espanyol llança missatges optimistes en el primer aniversari de l'estat d'alarma

Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha recordat aquest diumenge el primer aniversari de l’estat d’alarma, que va marcar l’inici de la crisi del coronavirus. Amb un missatge d’optimisme, ha assegurat a través de les xarxes que el 2021 serà “l’any de la vacunació i la recuperació”: “L’any de la gran confiança i de la gran esperança a Espanya”, ha escrit.

Sánchez ha lamentat que el 2020 va ser l’any de la “gran resistència enfront de la major calamitat en un segle”, i ha reivindicat que tot plegat es va superar “amb esforç, sacrifici i una gran moral de victòria davant de la incertesa”. “Avui tenim ja certeses gràcies a la ciència i un horitzó clar de país”, ha conclòs referint-se a les vacunes.

El dia 14 de març Espanya va decretar l’estat d’alarma. Un estat d’alarma i un confinament total on només van quedar obertes botigues de primera necessitat i que es va acabar, de manera total, el 21 de juny.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides