La hipocresia dels diputats amb les mesures per prevenir el virus

Els diputats, el Govern i els partits s’entesten a repetir missatges perquè la població respecti les restriccions per la pandèmia de la covid-19 i, alhora, per tranquil·litzar els ciutadans explicant-los que tot allò que està permès fer és segur i no té perill per a la salut. Però la hipocresia sovint els traeix i se’ls veu el llautó.

Pels polítics, anar en metro, en autobús, en un tren de Rodalies o en un avió és segur i no té cap mena de risc. Però arriba el ple de constitució del Parlament i els diputats consideren que l’espai que separa un escó de l’altre, que és bastant més ample que el que hi ha entre dos seients del transport públic, és escàs i perillós per a la salut dels diputats. I no dubten a traslladar el ple de constitució del Parlament a l’auditori, on estaran més espaiats i en un lloc molt més ampli.

La conclusió és que per al Parlament, que el poble pla vagi cada dia durant hores amuntegat en un autobús o en un vagó de metro és segur i no té risc, però si els diputats han de compartir durant dues hores un espai amb els sostres ben alts amb algú una mica a prop, existeix un alt risc i s’ha de traslladar l’acte de lloc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides