Valls no es presentarà com a alcaldable per Barcelona el 2023

El regidor defensa que la seva formació “s’haurà de reinventar” perquè el seu projecte estava ideat per les passades eleccions

Manuel Valls
Manuel Valls

El president del grup municipal de Barcelona pel Canvi i exprimer ministre francès, Manuel Valls, ha anunciat que no repetirà com a candidat a l’alcaldia de Barcelona l’any 2023, però no ha tancat la porta a seguir a la política municipal.

En una entrevista a Betevé, Valls creu que la seva formació “s’haurà de reinventar” perquè, “en certa manera”, té data de caducitat. En aquest sentit, ha defensat que el seu projecte estava ideat “per les eleccions passades”.

El regidor del consistori barceloní també ha volgut deixar clar que aquest no era el seu projecte personal i que, tot i no ser candidat, ajudarà “de forma política, pedagògica i intel·lectual” en una proposta per a Barcelona que tingui una visió metropolitana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.