CCOO denuncia Sàmper per delicte contra la seguretat dels Mossos

Segons la protesta, no es va salvaguardar la seguretat dels agents durant els aldarulls en les protestes per Hasél

Antiavalots dels Mossos d'Esquadra
Antiavalots dels Mossos d'Esquadra

El Sector de Mossos de CCOO ha interposat denúncia penal contra el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i contra el director general dels Mossos, Pere Ferrer, per presumptament no salvaguardar la seguretat dels agents antiavalots durant els últims altercats a Catalunya arran de l’empresonament del raper Pablo Hasel.

La denúncia, consultada per Europa Press, demana al jutge investigar-los per presumptament infringir les normes de prevenció de riscos laborals, apel·lant a l’obligació legal de donar “els mitjans necessaris perquè els treballadors desenvolupin la seva activitat amb les mesures de seguretat i higiene adequades”.

El sindicat esmenta les protestes que es van desencadenar arran de l’empresonament de Hasel, de les que remarca que “han causat danys i lesions a la població i també als treballadors, Mossos d’Esquadra”, i lamenta que altres denúncies per la via laboral i administrativa no han tingut efectes.

No obstant això, considera que Sàmper i Ferrer “van ignorar” la resolució i suposadament no van controlar els horaris, rotació i descansos dels agents durant els aldarulls de les últimes setmanes.

(Visited 185 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari