Borràs considera Hasél un pres polític

La presidenciable de Junts visita el raper a la presó

Laura Borràs
Laura Borràs

Laura Borràs, l’aspirant de Junts a la presidència de la Generalitat, ha visitat aquest dimarts a la presó de Ponent el raper lleidatà Pablo Rivadulla, més conegut pel nom artístic Pablo Hasél, que compleix una condemna per enaltiment del terrorisme.

Quan ha sortit del centre penitenciari, l’exconsellera de Cultura ha explicat a Twitter que ha estat “una llarga i profitosa conversa” sobre “política, d’antirepressió i dels que fan de crossa al Règim del 78”.

Seguidament, Borràs ha afirmat que Hasél és “un altre pres polític de la (in)justícia espanyola convençut de la necessitat d’internacionalitzar la repressió”.

La presidenciable de Junts ha visitat Hasél després que els aldarulls als carrers que van començar fa dues setmanes amb l’empresonament del raper, que havien disminuït durant la setmana passada, revifessin dissabte a la nit.

Aquest mateix dimarts, per boca de la consellera i portaveu Meritxell Budó, el govern de la Generalitat ha expressat una condemna de la violència “sense cap mena de matís”, però també ha defensat la necessitat de manifestar-se davant el que Budó ha descrit com una “involució democràtica” que ha atribuït a “la repressió exercida dia rere dia per l’Estat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides