FONT S’ESBORRA D’UN DEBAT AMB TONI FREIXA

La delicada situació en la qual es troba Víctor Font, pràcticament orfe de suports i amb unes enquestes que el situen per sota de les seves pròpies expectatives de sortida, provoca que també ell s’esborri dels debats, com el que estava previst fer aquesta nit a Onda Cero.

Aquesta emissora d’abast espanyol ha protagonitzat, per cert, un altre d’aquests episodis de feblesa, por i un indigne sentit de la professionalitat davant un escenari electoral que no és tan complicat de gestionar, però que en mans de determinats personatges, com el periodista Alfredo Martínez, acaben en incendi.

La trama l’embolica Alfredo Martínez quan li plantegen el desig del director del programa El Transistor, José Ramón de la Bruna, des de Madrid, d’organitzar un debat a tres per a la nit del dia 1 de març. Una invitació i proposta que, naturalment, rebutja Joan Laporta de pla i accepten els altres dos candidats. Onda Cero, doncs, emplaça tots dos a un cara a cara deixant Laporta, coherentment, fora.

No obstant això, el caràcter pusil·lànime de Martínez i aquest marcat servilisme cap a Laporta que ve conreant des de fa anys, el va moure a aconseguir que Joan Laporta fos entrevistat uns dies abans en solitari en el mateix espai, premiant així la seva actitud nefasta de menysprear als seus rivals i a l’electorat, però sobretot a l’emissora.

El resultat col·lateral és que finalment també Víctor Font ha anul·lat la seva presència, evitant un altre duel amb Toni Freixa perquè creu que estratègicament no li convé, sobretot abans del segon debat a tres de demà a RAC1.

Onda Cero, doncs, entrevistarà en solitari a Toni Freixa qui, de nou, serà l’únic dels tres candidats que no ha defugit cap dels debats en els quals amb claredat acaba sent el més efectiu de cara als socis.

Ho té relativament fàcil, quan els mitjans li ho permeten, davant dos personatges, Laporta i Font, prefabricats, artificials i buits de contingut i capacitat per a connectar amb els socis.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides