Puja la velocitat de contagi de la covid i baixen les hospitalitzacions

En les darreres hores s'han detectat 1.978 nous contagis a Catalunya

Prova de covid 19

Les dades del Departament de Salut sobre l’afectació de la covid-19 a Catalunya marquen dues dades contraposades. Mentre està pujant lleugerament la velocitat de contagi de la malaltia, al mateix temps està baixant el nombre d’hospitalitzats als centres sanitaris catalans.

Així, les dades de Salut d’aquest dijous indiquen que l’indicador que mesura la velocitat de contagi (Rt) de la covid-19 se situa en l’1,02, mentre que ahir dimecres aquesta xifra se situava en l’1,01. Amb la dada d’avui es confirma la tendència a l’alça de la velocitat de contagi del coronavirus a Catalunya.

Per altra banda, les mateixes dades del departament que dirigeix la consellera Alba Vergés, indiquen que estan disminuint les hospitalitzacions per covid-19 a Catalunya. Així, a hores d’ara són 1.824 les persones ingressades, 94 menys de les que hi havia ahir. Dels ingressats, 569 estan en les UCI, 18 malalts crítics menys que ahir.

Salut també ha informat que en les darreres 24 hores s’han detectat 1.978 nous contagis per coronavirus a Catalunya. Aquesta xifra és significativament alta en referència a les dades que s’han assolit en els darrers dies pel que fa a nous contagis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides