Els Mossos elaboren el primer informe sobre com una noia va perdre un ull durant les protestes per Hasél

Les conclusions de la investigació interna es remetran al jutge durant els pròxims dies, ha avançat el comissari Joan Carles Molinero

El comissari Joan Carles Molinero
El comissari Joan Carles Molinero

Els Mossos d’Esquadra ja han elaborat el seu primer informe sobre les circumstàncies en què una noia va perdre l’ull durant la primera nit de protestes a Barcelona per l’empresonament del raper Pablo Hasél.

Segons ha explicat el comissari Joan Carles Molinero a Betevé, els Mossos han identificat el lloc i l’hora en què la noia va patir la lesió, així com tots els llocs on els agents van disparar bales de foam, l’impacte de les quals es considera la causa probable de la pèrdua de l’ull.

El comissari, però, ha evitat indicat si la conclusió oficial dels Mossos és aquesta, i ha demanat esperar que acabi la investigació judicial, per bé que l’informe mèdic de l’Hospital Clínic en poder del jutge conclou que la lesió és el resultat d’un escenari de desordres públics.

Molinero també ha avançat que la investigació interna pràcticament ha finalitzat, i que preveuen remetre’n les conclusions al jutge durant els pròxims dies.

Paral·lelament, la tensió als carrers ha disminuït les darreres nits. A Vilanova i la Geltrú, això sí, es van produir actes vandàlics contra comerços, i els Mossos han detetingut una persona a qui relacionen amb el pillatge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides