Els comuns i Podem reben per tots costats per Pablo Hasél

El polèmic empresonament del raper Hasél ha desencadenat una tempesta en la política espanyola i, de passada, en part de la catalana. I enmig de tota la batalla, s’han vist atrapats els comuns i Podem. La defensa de l’indult al raper i de la llibertat d’expressió que han fet el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, i els càrrecs dels partits del seu espai han fet que a Madrid els hagin acusat d’animar la violència de carrer i de justificar els avalots de les protestes.

En canvi, entre els manifestants de les concentracions desencadenades arran de l’empresonament de Hasél –especialment els de Catalunya–, els comuns i Podem eren titllats de col·laboracionistes d’un règim que veuen opressor, perquè formen part del Govern espanyol i perquè consideren que no han fet res per canviar les lleis i el sistema que ha acabat amb el raper a la presó. Aquests posicionaments han fet que des de la direcció dels comuns hagin demanat a Podem i a Iglesias més compromís en la defensa de la llibertat d’expressió, però a Madrid han preferit posar el fre per no ser més temps al centre de la polèmica política.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides