VÍCTOR FONT ABUSA DEL DIARI ‘ARA’ EN LA SEVA AGONIA ELECTORAL

Per a Víctor Font existeixen cada vegada menys opcions de victòria, fins i tot després d’esprémer el seu poc infal·lible servei de demoscòpia a la carta. Els resultats el continuen deixant lluny, superat per unes circumstàncies i un final de campanya en el qual a penes pot aportar més que un discurs gastat i poques sorpreses.

Sobretot, la gran expectativa aixecada entorn de Xavi Hernández, la seva gran aposta electoral, se li ha acabat girant en contra seva. No només l’ex blaugrana no vol sortir de Qatar per ser mànager del Barça, perquè li disgusta aquest horitzó i reitera el seu desig d’entrenar solament, sinó que amb el pas de les setmanes ha anat creixent la seva aposta per Koeman.

Sent aquesta segona opció més encertada i coherent amb la seva pròpia realitat resulta evident el contrasentit que suposa haver començat la temporada i la campanya basant tot el pes en una figura com la de Xavi que segueix sense donar-li el suport i la confirmació pública del seu compromís.

Com a suport recurrent, Victor Font continua sent el candidat, pràcticament únic, que apareix entrevistat a les pàgines i als continguts web del diari ARA, del qual és accionista i fundador. L’ARA és el mitjà col·laborador fixe de la seva campanya. Font no pot afirmar, en aquest sentit, que no l’envolten interessos mediàtics i periodístics, inclosos els continguts que també li van  al seu favor des dels programes de la productora d’Antoni Bassas, el seu segon de campanya, a TV3. En els mitjans públics, evidentment, ha perdut pistonada des que va aparèixer Joan Laporta, encara que no li juguen tant en contra com a Toni Freixa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides