La Generalitat expedienta l’exconseller Bosch pel presumpte cas d’assetjament a Exteriors

El govern català ha trigat un any a donar resposta al cas que afecta al seu excap de gabinet, Carles Garcias

Alfred Bosch, consejero de Acción Exterior, Relaciones Institucionale
Alfred Bosch, consejero de Acción Exterior, Relaciones Institucionales y Transparencia de Quim Torra

El govern de la Generalitat ha obert un expedient sancionador contra l’exconseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, el republicà Alfred Bosch, en resposta al cas de suposat assetjament sexual que va protagonitzar el seu excap de gabinet Carles Garcias. L’expedient ha de concretar si, com s’apunta, Bosch no va actuar tot i tenir la informació que evidenciava el cas d’assetjament.

Alfred Bosch va dimitir del càrrec el 9 de març del 2020, quan va sortir a la llum pública el suposat cas d’assetjament sexual. I, ara, un any després el govern català obre un expedient sancionador contra Bosch. Estava previst que l’expedient s’obrís el passat més de desembre a proposta del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró (JxCat), però el calendari electoral va provocar que el president en funcions, el també republicà Pere Aragonès, va retirar la proposta de l’ordre del dia.

Bosch ha afirmat que l’obertura d’aquest expedient és una oportunitat per a defensar-se. Bosch ha afirmat que “ja era hora” que s’iniciés l’expedient i que “finalment podré explicar els fets tal com van passar, i defensar-me de les derivades que m’afecten, així com de les acusacions que s’han pogut formular contra mi”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides