Incidents a la baixa a la setena nit de protestes per Hasél

Els Mossos detenen tres persones a Barcelona

Una foguera, aquest dilluns, a Barcelona
Una foguera, aquest dilluns, a Barcelona

La setena nit de protestes als carrers desencadenades per l’empresonament de Pablo Hasél ha estat la que ha registrat menys incidents greus, després que els aldarulls disminuïssin considerablement la nit de diumenge en comparació amb la de dissabte.

Aquest dilluns, tot i que s’han cremat alguns contenidors, han estat menys que en nits ocasions, i la jornada de protestes s’ha saldat amb menys detencions que cap altra: tres. A un dels detinguts se li atribueixen desordres públics i els altres dos tenien requeriments judicials pendents.

No obstant això, s’ha produït un llançament de pedres i ampolles contra els agents policials que es trobaven a l’entrada de la comissaria de la Via Laietana de Barcelona, per bé que de menor intensitat que en nits anteriors, i els manifestats han cridat contra els policies “pim, pam, pum, que no en quedi ni un”.

A Tarragona, s’han cremat imatges de la família reial espanyola i a Girona, una concentració ha exigit la dissolució de la Brigada Mòbil dels Mossos.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari