Descarat partidisme de TV3 per afavorir Joan Laporta en les eleccions al Barça

Els seus informatius ja se centren a atacar a Toni Freixa en reacció a la seva remuntada electoral

Joan Laporta
Joan Laporta

Si hi ha alguna cosa que no falla en aquesta campanya electoral del Barça és, indubtablement, el descarat posicionament de TV3 a favor de Joan Laporta, la carta que juga a la desesperada el seu director, Vicent Sanchis, home servil a Jaume Roures, exdirector de Barça TV amb Laporta el 2010 i pràcticament director en funcions al capdavant d’una cadena que serà governada molt aviat per un altre perfil directiu.

Mentrestant, des de la televisió pública catalana continuen produint-se vergonyoses actuacions que ara es centren en contra de Toni Freixa, el candidat que cada vegada amb més força es postula com una clara alternativa a rebaixar i pot ser que a superar les expectatives que sobretot mitjans com TV3 i tota la seva programació d’esports li atorguen al seu candidat favorit, Joan Laporta.

L’última manipulació, d’ahir mateix, va consistir a rebaixar el protagonisme de Toni Freixa, que va passar pels micròfons de RAC1 per a trencar la dinàmica electoral amb l’anunci d’un acord d’intencions per a injectar 250 milions d’euros que, al marge del pla de xoc per a recuperar els estats financers del club, podrien servir en part per a fitxar dos cracks nivell Pilota d’Or com Haaland o Mbapeé, les grans promeses del futbol mundial.

A més de contenir i defensar l’economia, el Barça podria consolidar l’incipient projecte de Koeman amb aquesta mena de jugadors que, com Cruyff, Schuster, Maradona, Rivaldo, Ronaldinho o Messi, sempre han estat segell del futbol blaugrana i referències futbolístiques de tots els temps.

La ‘bomba’ informativa, sobretot perquè insufla il·lusió i esperança en temps de tanta precarietat, va ser valorada positivament per la totalitat dels mitjans excepció feta de TV3, que va situar en el centre de la informació del Barça i de l’actualitat electoral el presumpte i infundat malestar de Pau Gasol perquè la notícia de la seva tornada al FC Barcelona l’havia insinuat Toni Freixa el dissabte passat amb un tuit que va revolucionar el món del bàsquet i de l’esport.

L’interès i les connexions de Toni Freixa en tot l’àmbit poliesportiu del Barça, a més dels seus amplis i acreditats coneixements i experiència en l’àmbit del futbol, el van portar a conèixer l’existència d’una operació secreta per tancar el retorn de Pau Gasol al Palau Blaugrana. Es tracta de reforçar l’equip de Jasikevicius amb un doble guanyador d’un anell de l’NBA que per circumstàncies d’edat i del seu estat físic no juga a l’NBA. La il·lusió per deixar enrere una lesió de molt llarga durada i poder participar en els JJOO de Tòquio s’han combinat amb la seva extraordinària bona relació amb l’actual entrenador -excompany al Barça- per a un final feliç que, si no hi ha novetat, es tancarà aquesta setmana.

El fet que Toni Freixa l’avancés com a possibilitat en un tuit on celebrava aquesta possible bona notícia, un fet destacat per la resta de la premsa, va ser convertit en el focus informatiu, només per a TV3, com el causant d’un suposat malestar de Pau Gasol. La resta de la mateixa premsa, no obstant això, ha informat exactament a l’inrevés, que ha estat la possible fuita informativa produïda des del club, la qual cosa va sorprendre l’agent de Pau Gasol, però en cap cas que Toni Freixa compartís una notícia d’allò més interessant i feliç per als barcelonistes.

Tal com s’està posant i tancant la lluita electoral entre Toni Freixa i Joan Laporta, fonts de l’alta direcció de TV3 confirmen que no escatimaran esforços per aconseguir que Joan Laporta pugui ser el pròxim president del FC Barcelona. Faran el que faci falta.

No fa ni una setmana que per ordres del mateix equip de Joan Laporta TV3 va suspendre els debats econòmic, social i esportiu dels representants de les tres candidatures, ja programats per la cadena, perquè l’expresident considerava insuficient la capacitat dels seus i molt arriscat exposar-los a perdre clarament aquests combats electorals col·laterals. Naturalment, Vicent Sanchis va obeir i van ser cancel·lats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Descarat partidisme de TV3 per afavorir Joan Laporta en les eleccions al Barça”

Deixa un comentari

Notícies més llegides