LAPORTA PARLA AMB PIQUÉ, PERÒ NO AMB ELS SOCIS

El “postureig” electoral de Joan Laporta desafia els límits propis de qui no entén el barcelonisme des de la seva dimensió social sinó des d’aquesta elit en la qual viu, sobretot en el seu cas, allunyat per complet de la realitat i dels milers i milers de socis que el dimarts passat van sofrir la derrota davant el Paris Saint-Germain.

Per contra, el candidat només va tenir l’oportunisme d’enviar-li un missatge a Gerard Piqué, al qual va veure abatut després del partit. Aquesta va ser la seva única reacció, calculada, per a aparèixer 24 hores després amb aquest gest i tapar així que no hagués dit res en tot el dia sobre el 1-4. Mut i amagat.

No va fer més que seguir les instruccions dels seus assessors de no relacionar-se amb els socis i menys associar-se amb la derrota, amb la finalitat, com ha fet sempre, de desaparèixer quan les coses es torcen.

També se li està recriminant que parli amb Gerard Piqué i no amb els socis en els debats als quals s’està negant a participar i que no li estan generant més que rebuig.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides