Illa condemna el “vandalisme” i dona suport als Mossos

Reclama al Govern que "posi en valor la feina dels cossos de seguretat i que garanteixi la seguretat a Catalunya"

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha condemnat “rotundament el vandalisme, la violència, la intimidació i els desperfectes” que ha viscut per cinquena nit consecutiva Barcelona, després de les manifestacions de protesta per la detenció de Pablo Hasel.

En aquesta línia, en una entrevista a la Vanguardia, l’exministre de Sanitat del govern de Pedro Sánchez, també ha dit que “qui no defensa els Mossos queda inhabilitat per governar”, referint-se a l’actual govern de la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha condemnat també la “vandalització de béns públics i privats” d’aquesta nit, el que creu que posa “en risc la seguretat de les persones”.

Segons la seva opinió, és “inadmissible que una minoria violenta condicioni els nostres drets i llibertats”. “Tot el nostre suport als Mossos, Guàrdia Urbana i Bombers de Barcelona”, ha indicat en el seu compte de Twitter.

Barcelona va viure ahir a la nit la cinquena nit consecutiva de protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasel, que s’ha saldat amb disturbis i saquejos en desenes de botigues de centre de la ciutat, sobretot del passeig de Gràcia, i amb danys a l’edifici modernista del Palau de la Música.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides