Illa condemna el “vandalisme” i dona suport als Mossos

Reclama al Govern que "posi en valor la feina dels cossos de seguretat i que garanteixi la seguretat a Catalunya"

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha condemnat “rotundament el vandalisme, la violència, la intimidació i els desperfectes” que ha viscut per cinquena nit consecutiva Barcelona, després de les manifestacions de protesta per la detenció de Pablo Hasel.

En aquesta línia, en una entrevista a la Vanguardia, l’exministre de Sanitat del govern de Pedro Sánchez, també ha dit que “qui no defensa els Mossos queda inhabilitat per governar”, referint-se a l’actual govern de la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha condemnat també la “vandalització de béns públics i privats” d’aquesta nit, el que creu que posa “en risc la seguretat de les persones”.

Segons la seva opinió, és “inadmissible que una minoria violenta condicioni els nostres drets i llibertats”. “Tot el nostre suport als Mossos, Guàrdia Urbana i Bombers de Barcelona”, ha indicat en el seu compte de Twitter.

Barcelona va viure ahir a la nit la cinquena nit consecutiva de protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasel, que s’ha saldat amb disturbis i saquejos en desenes de botigues de centre de la ciutat, sobretot del passeig de Gràcia, i amb danys a l’edifici modernista del Palau de la Música.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.