La mà dreta de Junqueras carrega contra Borràs

Sergi Sol apunta que la candidata de Junts només vol un govern independentista si ella és la presidenta

Sergi Sol
Sergi Sol

Sergi Sol, exassessor de Pere Aragonès i exdirector de comunicació d’Oriol Junqueras, ha dedicat un article a retratar com ha rebut Junts la derrota del 14-F i, en particular, a assenyalar que Aragonès no ho té fàcil per ser investit president perquè la candidata de Junts a la presidència, Laura Borràs, “no sembla voler, de cor, constituir un govern independentista si no és ella la presidenta”.

A l’article, publicat a El Periódico aquest dimecres i titulat “Pel seu Twitter els coneixereu”, Sol relata que “la victòria republicana” -en el sí del bloc independentista- va deixar “atònita” Borràs, abans d’assegurar, citant el seu entorn, que “està desencaixada”.

“A Twitter (el seu hàbitat) arrasava. Tots l’adoraven i l’aclamaven. Com podia ser? Passades 48 hores encara li coïa tant que no va poder evitar subscriure el següent comentari: «Si jo fos Laura Borràs, els deixaria sols (ERC). Em quedaria a l’oposició tan tranquil·la i que s’arreglin com puguin. No van tan sobrats? Doncs ala, tot teu»”, ha relatat Sol fent-re ressò d’un tuit al qual Borràs va dedicar un m’agrada.

Sol passa comptes en el seu article amb Junts, a qui retreu que va mirar de beneficiar-se electoralment de les mesures impopulars del govern, fent alhora de govern i d’oposició, carregant-li les culpes al candidat d’ERC i vicepresident, Pere Aragonès.

A banda de situar ERC també com la víctima d’una “incessant campanya d’assetjament” a les xarxes socials, Sol afirma que el 14-F “no anava de DUI ni de bon tros”, sinó d’un plebiscit entre les dues formacions principals de l’independentisme.

El que fa a Joan Canadell, número tres de Junts a Barcelona, destaca que es va mostrar favorable d’un tuit que es congratulava de “baixar a votar i trobar-te a peu de casa a la Jéssica Albiach i dir-li a la cara feixista”. “Albiach es preguntarà amb raó com s’asseurà a un Executiu amb un tipus que li dedica aquestes perles”, hi afirma abans d’afegir que arran d’aquest fet Raül Romeva “va trucar Albiach i li va expressar el seu neguit”.

(Visited 1.353 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari