Tots els col·legis oberts amb més del 90% de les meses constituïdes

El conseller Bernat Solé assegura que hi ha prou titulars i suplents per celebrar les eleccions

Amb més del 90 per cent de les meses constituïdes, ja han començat les votacions a les 9h del matí en els col·legis electorals de Catalunya, que han obert majoritàriament amb normalitat. Algunes “al·legacions” pendents dels membres de les meses s’han resolt “in situ” i no hi ha cap mesa a tot el país amb risc de no ser constituïda.

El 10 per cent restant hauria de constituir-se abans de les 10 del matí. Si a aquesta hora no disponibles per al vot de la ciutadania, les votacions en aquestes taules s’ajornaran 48 hores, fins dimarts que ve.

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha assegurat a TV3 que a primera hora del matí no constava cap incidència que pogués posar en perill la celebració de les eleccions: “Disposem dels suficients titulars, suplents i vocals per constituir totes les meses”, ha dit.

Les 9.139 meses instal·lades a 2.763 col·legis electorals, per a les que han estat triades 82.251 persones entre presidents, vocals i suplents, han començat a constituir-se a les 8 d’aquest diumenge per a les eleccions catalanes, marcades per unes mesures excepcionals a causa de la pandèmia de la covid.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.