Tots els col·legis oberts amb més del 90% de les meses constituïdes

El conseller Bernat Solé assegura que hi ha prou titulars i suplents per celebrar les eleccions

Amb més del 90 per cent de les meses constituïdes, ja han començat les votacions a les 9h del matí en els col·legis electorals de Catalunya, que han obert majoritàriament amb normalitat. Algunes “al·legacions” pendents dels membres de les meses s’han resolt “in situ” i no hi ha cap mesa a tot el país amb risc de no ser constituïda.

El 10 per cent restant hauria de constituir-se abans de les 10 del matí. Si a aquesta hora no disponibles per al vot de la ciutadania, les votacions en aquestes taules s’ajornaran 48 hores, fins dimarts que ve.

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha assegurat a TV3 que a primera hora del matí no constava cap incidència que pogués posar en perill la celebració de les eleccions: “Disposem dels suficients titulars, suplents i vocals per constituir totes les meses”, ha dit.

Les 9.139 meses instal·lades a 2.763 col·legis electorals, per a les que han estat triades 82.251 persones entre presidents, vocals i suplents, han començat a constituir-se a les 8 d’aquest diumenge per a les eleccions catalanes, marcades per unes mesures excepcionals a causa de la pandèmia de la covid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides