El 100% de les meses electorals han quedat constituïdes

El Govern recorda a la gent que voti seguint les normes de seguretat i respectant les franges horàries

Les meses electorals s’han pogut constituir amb normalitat i es podrà votar sense problemes. Així ho ha manifestat el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, en la primera compareixença des del Parlament per fer un primer balanç de situació. El fet és que el Govern no ha notificat cap incidència destacable, totes les que s’han produït han estat “puntuals” i de fàcil resolució.

Als volts de les 11.15 hores, Solé ha piulat informant de la constitució del 100% de les meses electorals, minuts després de la seva compareixença per fer balanç de l’obertura.

L’obertura de meses a les 10 hores d’avui era idèntica a la del 2017, un 97,4% obertes, ha comentat satisfet Solé. El conseller també ha afirmat que res fa preveure que els resultats no es facin públics aquest diumenge, sí que ha reconegut que segurament es farà més tard de l’habitual.

Solé ha reclamat a la ciutadania que vagi a votar seguint les recomanacions de seguretat i respectant les franges horàries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides