Alejandro Fernández: “El resultat és molt dolent”

El candidat del PP reconeix que no han assolit cap dels dos objectius plantejats a l’inici de la campanya: créixer i obtenir grup parlamentari propi

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández, ha admès que els 3 diputats obtinguts per la seva formació a les eleccions catalanes és un “resultat molt dolent”. En la seva compareixença durant la nit electoral, Fernández ha explicat que no han aconseguit cap dels dos objectius que s’havien plantejat a l’inici de la campanya: créixer i obtenir grup parlamentari propi.

El president del PP català ha lamentat també que la davallada de la participació durant la jornada electoral hagi afectat més al constitucionalisme i ha subratllat que continua sent “imprescindible un projecte constitucionalista, europeista i liberal per a Catalunya”.

En la passada legislatura, el PPC tenia 4 escons a la cambra catalana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides