PSC denuncia tuitaire per difondre una falsa PCR positiva d’Illa

L'hospital Quirón Salud ha negat l'autenticitat del document publicat per Alvise Pérez, exassessor de Toni Cantó (Cs)

El PSC ha portat a la Fiscalia aquest divendres una denúncia contra Luis Pérez, un usuari de Twitter conegut pel sobrenom d’Alvise Pérez, que va difondre durant el debat electoral emès aquest dijous una falsa prova PCR positiva del candidat socialista, Salvador Illa.

L’hospital Quirón Salud ha desmentit l’autenticitat del document. Aquest centre privat ha indicat a Newtral.es que el número de laboratori no es correspon amb el seu perquè mostra una xifra de nou dígits, i no de vuit, i que tampoc la capçalera ni el text són autèntic.

El document ha circulat quan Illa està sent assenyalat per alguns dels seus rivals polítics per haver-se negat a sotmetre’s a una prova PCR abans del debat electoral emès a TV3, fet a partir del qual l’han acusat d’haver-se vacunat contra la covid-19. El candidat socialista, per aquest motiu, va autoritzar que el Ministeri de Sanitat, del qual va ser responsable fins fa uns dies, desmentís oficialment, usant les seves dades personals, que no s’havia vacunat.

Alvise Pérez, exassessor del polític de Ciutadans Toni Cantó, va esborrar la piulada, que incloïa el nom, els cognoms i la data de naixement d’Illa, però no el DNI o la història clínica. Després, Pérez va marcar distàncies amb el missatge quan va piular que si el document és cert, seria un escàndol, però si era fals, que el PSOE hauria de denunciar el responsable de la falsificació.

Segons la denúncia dels socialistes, la publicació d’aquest document fals ha lesionat “de manera manifesta l’honor” del seu candidat.

(Visited 814 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari