VÍCTOR FONT ENSOPEGA UNA ALTRA VEGADA, ARA AMB GERARD PIQUÉ

Ja comença a ser un clàssic que Víctor Font es vegi obligat a rectificar el que ha afirmat o anunciat cinc minuts abans. Aquesta vegada va haver d’esborrar una piulada referida a unes declaracions en les quals Gerard Piqué demanava als socis del FC Barcelona que votessin. 

A Víctor Font, en una altra exhibició d’aquesta incapacitat manifesta, que el porta a contradir-se i a ficar la pota contínuament, no se li va ocórrer una altra cosa que enllaçar aquesta expressió del central blaugrana amb ‘Votar al futur’, intentant que el seu eslògan de campanya sortís com de la seva boca. Un pèssim i rupestre truc mediàtic i propagandístic.

Naturalment, Gerard Piqué va trigar a penes uns minuts a amonestar-lo i a demanar-li per les bones que retirés el tuit. Com no podia ser d’una altra manera, Font no va admetre que havia volgut aprofitar-se del prestigi barcelonista de Piqué, no es va disculpar i fent novament ús d’aquest cinisme i hipocresia tan seus, es va tapar al·ludint a la seva bona fe i sana intenció de no molestar a ningú.

Una altra pèrdua de credibilitat que el situa en un punt crític de la seva campanya quan més necessita reforçar aquesta imatge seva tan tocada per les moltes vegades que ha hagut d’anar marxa enrere o dir el contrari del que acabava d’afirmar.

Tot és conseqüència, segons sembla, de la seva relació amb Arturo Canales, representant de Gerard Piqué, però també de Xavi Hernández i de Tito Blanco, que també forma part del presumpte equip tècnic de Víctor Font. Abusant d’aquesta confiança, Víctor Font ha cregut que podia penjar-se del braç de Piqué per esgarrapar uns vots que, per contra, ha perdut immediatament, defraudant encara més socis en plena caiguda electoral de la seva opció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides