Laporta no segueix al femení?

Joan Laporta

L’expresident Joan Laporta, que està d’incògnit en aquesta campanya perquè el perjudica exhibir-se, ha justificat àmpliament aquest risc amb les seves últimes declaracions sobre el futbol femení. Va ser en una entrevista sobre l’equip femení del FC Barcelona, considerat avui un dels millors equips d’Europa. “El que volem -va dir- és que el Femení pugui arribar algun dia a jugar amb el mateix esquema i estil que el del primer equip de futbol”.

Sobre aquesta afirmació, tot l’equip de tècnics del futbol base i professional, però especialment l’entorn de l’equip femení, va estar a punt de desmaiar-se. Fa dos anys, si més no, que aquest equip, dirigit per Lluís Cortés, s’ha convertit en un dels pocs equips del Barça que pràcticament en un cent per cent és fidel a la metodologia i els paràmetres de l’estil Barça, de l’escola que continua revolucionant el futbol amb la seva aposta per l’excel·lència tàctica, tècnica i estratègica, de control dels partits a través de la pilota i de l’ocupació dels espais amb intel·ligència per a evitar el futbol de xoc i el combat físic.

Per contra, segons els tècnics, és el primer equip masculí el que avui està només al 55% – 60% d’aquest model que diversos anys enrere va dominar el futbol mundial, va guanyar dos Triplets i es va convertir en l’admiració de milions d’aficionats.

El que vol dir que Joan Laporta fa temps que no veu futbol femení, o no es fixa, o potser tampoc el masculí del Barça, confirmant que està bastant desconnectat de la realitat del club. No és la primera vegada que es detecta en públic aquesta falta de rodatge, desconeixement i distància del Barça que va deixar en 2010.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides