Villarejo torna a la presó després de rebre l’alta hospitalària, però la seva defensa demanarà una investigació

L'advocat de l'excomissari assegura que aquest encara nota la simptomatologia que va provocar el seu ingrés

L'excomissari Villarejo
L'excomissari Villarejo

L’excomissari José Manuel Villarejo va tornar aquest dijous per la tarda a la presó d’Estremera (Madrid) després de rebre l’alta hospitalària per part del Servei de Neurologia de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid. Tanmateix, la seva defensa, després d’haver parlat via telefònica amb l’excomissari, assegura que persisteix la simptomatologia que va provocar la seva hospitalització.

En aquest sentit, el seu advocat, José García Cabrera, ha difós un comunicat on subratlla que Villarejo encara nota una intensa cefalea, una sensació de mareig, un gran dolor a la conca de l’ull esquerre, visió doble, una pèrdua de la mobilitat de l’ull esquerre i una caiguda de la parpella esquerra que només pot aixecar amb l’ajuda de la mà.

El comunicat indica que, després d’haver-li fer diverses proves diagnòstiques, no s’ha pogut establir la causa exacta de les lesions que té, “encara que es relacionen en principi amb la hipertensió arterial crònica que pateix així com una situació d’estrès profund i continuat, sense que fins el moment s’hagi pogut determinar que hagi patit un infart o hemorràgia cerebral però sí probablement perifèrica amb afectació dels nervis que permeten la mobilitat de l’ull i la parpella esquerra i, en menor mesura, de la boca”.

Per tot plegat, García Cabrera ha anunciat que emprendrà “l’exercici de totes les accions que siguin necessàries perquè es realitzi una investigació, profunda i efectiva, del tractament penitenciari rebut”.

Tot i això, la seva defensa assenyala que Villarejo segueix manifestant la seva voluntat de prestar les declaracions judicials fixades pel proper dia 12 de febrer al Jutjat Central d’Instrucció 6 de l’Audiència Nacional.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.