Una ‘espia’ al primer míting d’Oriol Junqueras

El líder d’Esquerra, Oriol Junqueras, va sortir de la presó per participar en el primer gran míting dels republicans, a Badalona. Era la seva gran reaparició. Però minuts abans de fer la seva entrada triomfal entre els militants, al teatre hi va aparèixer una veïna de la ciutat una mica incòmoda. L’exalcaldessa de Badalona i cap de llista de la CUP a les eleccions al Parlament, Dolors Sabater, va fer acte de presència i va començar a xerrar amb part dels assistents.

La sorpresa del públic i, sobretot, dels periodistes, va obligar el servei de premsa de la CUP a donar una explicació a correcuita. Segons el partit, era allà per mostrar la seva solidaritat i per saludar els presos, però no tenia cap intenció d’anar a un míting d’ERC. Però el cas és que hi va anar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides