Puigdemont acusa ERC de manipular les paraules de Borràs

L'expresident demana que "quan algú utilitza les declaracions d'un rival polític vagi a la font directa"

Puigdemont, en un moment de l'entrevista de TV3 a Brussel·les

L’expresident de la Generalitat i cap de llista de JxCat a les eleccions del 14-F, Carles Puigdemont, ha respost a les crítiques d’ERC contra la també candidata número 2 de JxCat, Laura Borràs, en les quals aquesta va afirmar que l’exvicepresident de la Generalitat i president d’ERC, Oriol Junqueras, està a la presó per un “delicte de corrupció”.

Puigdemont, en una entrevista a RAC1 ha dit: “Demano que quan algú utilitza les declaracions d’un rival polític vagi a la font directa i no les manipuli”. L’expresident defensa la seva companya de files afirmant que “Borràs va dir que si ens creiem els informes de la Guàrdia civil i el marc mental de la justícia espanyola, tots seríem corruptes i fins i tot terroristes”.

En aquest context, l’expresident fugit a Bèlgica de la justícia espanyola, ha demanat “prudència” a ERC i ha insistit que la justícia espanyola pretén “liquidar i decapitar” l’independentisme. Puigdemont ha afegit que Borràs “és la persona a abatre, més que qualsevol altra, i per això s’acarnissen amb ella”.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari