EMILI ROUSAUD TORNA A POSAR-SE EN EVIDÈNCIA

L’entorn barcelonista sospita que l’ex precandidat i ex vicepresident Emili Rousaud ha pogut quedar massa afectat pel revés sofert fa més de dues setmanes quan va quedar fora de la cursa electoral per la seva pròpia decisió de retirar la seva precandidatura. Un símptoma d’aquesta possible alteració de la seva perspectiva va ser la difusió d’una nota de premsa en relació a la publicació del contracte de Leo Messi.

Emili Rousaud va enviar als mitjans un comunicat en el qual anunciava, d’una banda, que ‘Els Millors, al Barça’ s’havia constituït sobtadament en un ‘grup’ permanent, en un altre d’aquests nuclis minimalistes de barcelonisme amb interessos personals que tracta d’escudar-se en el seu sentit del barcelonisme per a esgarrapar espais mediàtics i de notorietat.

Per un altre, es pronunciava en termes peculiars sobre la qüestió de Leo Messi i la publicació dels detalls del seu contracte en un mitjà de comunicació. Venia a dir que ell com a directiu no sabia res d’aquest contracte ni de les condicions, com si volgués expulsar-se qualsevol sospita o relació amb la possible filtració que ha donat lloc a la polèmica. 

Una reacció del tot estranya en la qual, a més, també afirma que aquest acord va ser ratificat en junta sense que ell s’hagués pràcticament ni assabentat. Aquesta sembla ser una constant de la seva vida, almenys blaugrana, en els últims anys: ni estar, ni saber, ni informar-se ni ser tingut en compte. Faria bé d’intentar passar tan desapercebut com abans si vol no continuar perjudicant la imatge del club. El seu comportament electoral no va ser precisament edificant ni modèlic.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides