“EL BARÇA ÉS MOLT ATRACTIU PEL INVERSORS”

Quan Joan Laporta parla d’economia i de possibles solucions de futur no sols no aporta més que dubtes i regatejos “fins que una auditoria no reveli el veritable estat del club”, sinó que torna a al·ludir a un procés de capitalització en termes molt perillosos. En concret, sobre aquesta arriscada porta oberta per Josep Maria Bartomeu, la del Barça Corporate, a Víctor Font i a Joan Laporta se’ls han obert els ulls com a plats perquè no deixa de ser una enganyosa entrada de capital inicial, només és pa per a avui, a canvi de perdre per sempre actius i àrees de negoci que avui tenen un rendiment i uns beneficis cent per cent propis.

El més perillós i arriscat dit per Joan Laporta és que el Barça “és molt atractiu per als inversors”, paraules que en boca de l’expresident representen emetre bons i compartir una societat anònima amb tercers per a l’explotació del negoci de les llicències i de les botigues bàsicament. Donada la situació del club, tan fràgil, aquesta entrada de capital no sols suposa compartir, i per tant reduir guanys. També existeix el risc de no poder acudir a una ampliació de capital per no parlar de la impossible devolució de bons contra actius del propi club, una altra manera d’acabar sent una SA per la via ràpida.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides