Ciutadans, molest amb Roldán pels retrets que li fa

El canvi de partit de la fins fa poc cap de llista de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, encara no s’ha paït del tot en el nucli d’Inés Arrimadas. Però darrerament, a més, Cs i el seu nou cap de llista, Carlos Carrizosa, estan notablement molestos i emprenyats amb la seva excompanya pels retrets i les acusacions que els llença com a número dos de la llista del PP català.

Els populars, de fet, saben que poden rascar vots entre l’electorat que abans feia confiança a Cs, i és per això que passegen gairebé més pels mitjans Lorena Roldán que el seu propi presidenciable, Alejandro Fernández. I ella, que s’ha prestat sempre a qualsevol estratègia de partit i a qualsevol espectacle per brut que fos, ara no renuncia a anar de plató en plató criticant els seus excompanys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides