Toni Soler no rectifica sobre Joan Coscubiela

'Està passant' (TV3) va donar a entendre que l'exdiputat va ser membre del consell d'administració d'una elèctrica, però el seu presentador rebutja retractar-se adduint que ho van dir

Toni Soler
Toni Soler

Toni Soler, el presentador del programa de TV3 Està passant, ha rebutjat rectificar un contingut a petició de Joan Coscubiela, l’exdiputat d’ICV-EUiA i de Catalunya Sí Que Es Pot, el qual va remetre un burofax als responsables del programa per exercir el dret de rectificació.

En la darrera emissió de l’Està passant, Soler ha llegit un fragment del missatge que els va adreçar Coscubiela, el qual afirma que l’exdiputat mai ha format part del consell d’administració d’una companyia elèctrica, però “com a responsable del programa”, Soler ha afegit que “ens vam referir a Coscubiela com a exconseller d’una elèctrica, cosa que és certa perquè Coscubiela va formar part durant anays del consell assessor d’Endesa, i no vam dir que formés part de cap consell d’administració, per tant ens ratifiquem plenament en el contingut del programa“.

Però a la peça sobre la qual reclama Coscubiela, emesa el passat dia 12, es va citar el nom de l’exdiputat i es va  mostrar la seva cara entre els de diversos excàrrecs públics que sí que que van ser membres de consell d’administració, abans que Soler digués que “tampoc és que tots els polítics vulguin acabar en el consell d’administració d’una elèctrica“.

Coscubiela havia reclamat a l’Està passant una rectificació “amb la mateixa rellevància, sense postil·les, ni comentaris que desvirtuen el desmentiment”, amb “una durada igual i amb el fragment original, i en un termini “improrrogable” de tres dies, així com una difusió de la mateixa a les xarxes socials i la inclusió d’un avís sobre aquest contingut en els arxius digitals de TV3, condicions que no s’han complert.

(Visited 10.169 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Toni Soler no rectifica sobre Joan Coscubiela”

Feu un comentari