Catalunya suma 19 pacients amb covid-19 als hospitals, 9 a les UCI i 69 defuncions

Malgrat el descens del risc de rebrot i de la velocitat de contagi del virus, s'han detectat 4.431 contagis en les últimes 24 hores

Coronavirus

Tot i que el risc de rebrot i la velocitat de contagi del coronavirus van baixant progressivament a Catalunya, el número de contagis, d’hospitalitzats i de defuncions continuen en augment. En aquest sentit, el Departament de Salut ha notificat aquest dijous un increment de 19 pacients als hospitals i de 9 a les UCI.

Actualment els centres hospitalaris registren 2.844 pacients ingressats, dels quals 621 romanen a les unitats de crítics. És important subratllar que el número de malalts que actualment es troba a les unitats de crítics és força superior al pic de la segona onada, que va arribar als 594 pacients el 10 de novembre.

La conselleria també ha comunicat que s’han detectat 4.431 positius de coronavirus i que s’han produït 69 defuncions en les últimes 24 hores. Des que va començar la pandèmia, Catalunya ha comptabilitzat un total de 470.996 persones contagiades i 18.353 defuncions.

No obstant això, el risc de rebrot ha baixat un dia més, ja que ha descendit 14 punts i s’ha situat en els 664. Tanmateix, cal recordar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Al mateix temps, la velocitat de contagi ha baixat dues centèsimes, i es troba a 1,07. Això vol dir que cada 100 infectats, de mitja, contagien a 107 persones.

Pel que fa a la campanya de vacunació a Catalunya, 164.738 persones han rebut la primera dosi mentre que 2.496 ja s’han posat la segona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.