Mediapro estrena 2021 amb un primer contracte de la CCMA de 242.000 euros

Servicios Audiovisuales Overon, del grup de Jaume Roures i Tatxo Benet, s’enduu un concurs de prestació de serveis

Servicios Audiovisuales Overon, de Mediapro, durant la transmissió d'una manifestació independentista

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va adjudicar, el passat dia 12 de gener, el concurs pel “subministrament de la captació, distribució i recepció de senyals de vídeo i àudio per la producció remota multicàmera” a la companyia Servicios Audiovisuales Overon, que forma part del grup Mediapro, dirigit per Jaume Roures i Tatxo Benet. Overon es va fer amb aquesta concessió derrotant tres altres empreses que hi aspiraven: Drac Broadcast Services, Quality Media Producciones i Sobatech Group. L’import del contracte és de 242.000 euros, IVA inclòs, i té una durada de 9 mesos.

La decisió final de la Mesa de Contractació es va adoptar entre tres candidatures, ja que Drac Broadcast Services es va retirar de la licitació el 10 de desembre. En una reunió d’aquesta mesa es va considerar que les propostes econòmiques de Quality Media Producciones i Servicios Audiovisuales Overon “es poden considerar temeràries” perquè eren inferiors a la mitjana en un 20%. Aquestes dues companyies, però, van acabar convencent els responsables de l’òrgan de contractació que les seves ofertes eren viables. Finalment, es va adjudicar la concessió a l’empresa de Mediapro, que va obtenir 99,35 punts per davant dels 90,75 de Quality Media Producciones i els 73,71 de Sobatech.

Servicios Audiovisuales Overon, que té la seva seu central a Pozuelo de Alarcón, a Madrid, es presenta a la xarxa de Linkedin així: “És la companyia creada per Abertis Telecom i Mediapro per la prestació de serveis audiovisuals, líder del sector de transport audiovisual. A través de la seva infraestructura terrestre i satèl·lit, així com dels seus medis de producció, ofereix les solucions professionals que s’adapten millor a cada client, inclosos serveis d’enginyeria i consultoria, així com els serveis audiovisuals més avançats”. Ha tingut un final de 2020 i un inici de 2021 molt profitosos pel que fa a ingressos procedents de la CCMA. El 14 de desembre de l’any passat, la CCMA li va encarregar per 727.972,32 euros el servei integral de producció per la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio a la nova delegació que obriran a Istanbul, a Turquia. Quatre dies després li va adjudicar, per 322.012 euros, el “servei de segment espacial de satèl·lit anys 2021-2022”, segons consta a l’Espai del proveïdor i client de la CCMA.

Mediapro va rebre de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals un total de 8,3 milions d’euros el 2020. El 2021 l’ha estrenat amb els 242.000 que li ha aportat Servicios Audiovisuales Overon.

(Visited 150 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari