La Fiscalia, favorable a mantenir, de moment, el 14-F com a data electoral

L'informe remès al TSJC no entra en la qüestió de fons, però troba procedent la suspensió de l'ajornament de la votació

Eleccions

La Fiscalia Superior de Catalunya s’ha pronunciat favorablement aquest dimecres al manteniment provisional del 14-F com a data de les eleccions al Parlament que ha decidit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La mesura del TSJC, que va tombar cautelarment l’ajornament dels comicis decidit pel govern de la Generalitat, rep un suport per part de la Fiscalia que es limita a estimar procedent la mesura cautelar adoptada pel TSJC, sense entrar en la qüestió de fons.

La Fiscalia, que disposava d’un termini per posicionar-se que s’exhauria aquest dijous a les 10 hores del matí, ha assenyalat en l’informe que ha adreçat al TSJC que la llei preveu aplicar la suspensió en aquells casos que l’execució de l’acte o l’aplicació de la disposició poden fer que el recurs perdi la seva finalitat legítima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides