Barcelona aprova retirar durant el 2021 els blocs de formigó que hi ha a la ciutat

La iniciativa de Ciutadans tira endavant amb el suport de tots els grups municipals

La comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar aquest dimarts, amb el suport de tots els grups municipals, una proposta de Ciutadans que instava al consistori a canviar els blocs de formigó “per altres elements que ajudin a millorar la qualitat arquitectònica de l’espai públic i perquè siguin més segurs”.

El regidor de Ciutadans, Celestino Corbacho, va assegurar que els blocs “suposen un risc pels motoristes i pels conductors de vehicles de mobilitat personal”.

Per la seva part, la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, va demanar al grup municipal ‘taronja’ que la proposició inclogués que l’actuació es farà afectiva durant el 2021, sol·licitud que s’interpreta com una forma de donar-se uns mesos de temps per veure que fer amb els blocs de formigó.

Sanz va afirmar que al llarg d’aquest any “deixarem de veure blocs de formigó al carrer i blocs protegint els espais de terrasses i bars”, i va subratllar que “al març tindrem el prototip de les noves terrasses”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides