Puigdemont i la irrellevància

El líder de JxCat, Carles Puigdemont, fa temps que pressiona els seus perquè el resultat del seu partit a les eleccions del 14-F sigui molt més espectacular del que marquen les enquestes. Però sobretot ho està fent des que ha anunciat que serà el cap de llista. I és que, tal com expliquen fonts del seu equip, ha pres consciència que si la seva candidatura no acaba guanyant les eleccions i, sobretot, quedant al davant d’ERC, la seva figura podria començar a passar a la irrellevància. Que les tesis d’Esquerra derrotin a les seves suposaria que la seva estratègia ha fracassat. I estant lluny de Catalunya això es podria traduir en un oblit de la seva figura a mitjà i llarg termini.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides