Villarejo s’asseu a la banqueta dels acusats per primera vegada

Presenta Corinna Larsen com a testimoni i fa públic un al·legat 105 folis en la qual acusa el jutge García Castellón de ser amic de Sanz Roldán

L'excomissari Villarejo
L'excomissari Villarejo

L’excomissari José Manuel Villarejo s’asseu aquest divendres per primera vegada a la banqueta dels acusats per ser jutjat per un presumpte delicte de calúmnies contra lexdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán. Es dona la circumstància que Villarejo ha presentat Corinna Larsenexamiga íntima del rei emèrit Joan Carles I, com a testimoni de la seva defensa.

Hores abans d’iniciar-se el judici, el comissari jubilat ha fet públic un document de 105 folis, en el qual acusa el jutge de l’Audiència Nacional, Manuel García Castellón, de ser amic de Sanz Roldán. En el mateix document en format de Jo acuso, també carrega contra el president del govern central, Pedro Sánchez, el vicepresident Pablo Iglesias, i els ministres de Defensa, Margarita Robles, i el d’Interior, Fernando Grande-Marlaska. En l’escrit de denúncia, Villarejo també carrega contra els fiscals Anticorrupció.

Pel que fa al judici, la Fiscalia acusa Villarejo d’haver difamat el general retirat Félix Sans Roldán en una entrevista que l’excomissari va fer a La Sexta. En l’entrevista, Villarejo va afirmar que l’aleshores del CNI havia amenaçat a Corinna Larsen i havia fet accions encobertes contra ella. La Fiscalia també demana un any de presó per Villarejo en acusar-lo d’implicar els serveis secrets espanyols amb la publicació d’una fotografia seva al diari El País. En total la fiscalia demana dos anys de presó pel comissari jubilat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides