Quina estrella radiofònica va a les llistes del Front Nacional de Catalunya?

Jaume Nolla

Jaume Nolla Martí, que interpreta el paper del senyor Marcel·lí al programa de ràdio Versió RAC1, és el número dos de la llista per Barcelona de la formació ultranacionalista Front Nacional de Catalunya (FNC), que ha aparegut publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) aquest dimecres.

Nolla ha exhibit des de fa temps la seva alineació amb el sector més dur del nacionalisme català. El passat mes de juliol va generar rebombori a Twitter quan va carregar contra l’escriptor Juan Marsé: “És mort un escriptor espanyol que vivia a casa nostra i que tenia les penques de retratar la seva realitat fent-la passar per ser la realitat general del país. A més, era tan barrut que va atacar sempre la llengua catalana, menyspreant-la tothora. Déu l’hagi perdonat. Jo no”.

A diferència del també ultranacionalista Força Catalunya, el partit de Santiago Espot que no ha aconseguit finalment els avals per presentar-se, el FNC pot concórrer a les pròximes eleccions al Parlament, la celebració de les quals el 14 de febrer penja d’un fil, això sí, i es podria ajornar oficialment aquest divendres.

Versió RAC1, el programa que condueix Toni Clapés i en el qual treballa Nolla, segueix sent el líder a la tarda a Catalunya, tot i que la seva audiència, que en anys anteriors havia superat els 260.000 oients, és ara de 217.000, segons les dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM) del darrer mes de desembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

3 comentaris a “Quina estrella radiofònica va a les llistes del Front Nacional de Catalunya?”

  1. En sèrio faran eleccions el 14f? Restriccions als bars gimnasos, confinament s,… Però votar si oi? Tant irresistibles són? Molta gent no anirà a votar, clar normal. I no poden esperar a primavera??

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides