Jair Domínguez insulta Pere Aragonès: “Posa les urnes, enano”

El col•laborador dels mitjans públics catalans elogia Trump a Catalunya Ràdio

Jair Domínguez, copresentador del programa Bricoheroes, que TV3 puja a les seves xarxes socials cada setmana, va insultar a Twitter al vicepresident del govern català amb funcions de president, Pere Aragonès: “Posa les urnes, enano”. Domínguez va escriure la frase en ple debat sobre si l’executiu català, que és qui té l’última paraula, ajornarà les eleccions autonòmiques previstes pel proper 14 de febrer arran de l’empitjorament que es preveu que hi haurà a Catalunya de la situació epidemiològica el dia dels comicis.

El també presentador del programa El búnker, que s’emet cada dia a Catalunya Ràdio, és conegut per les seves desqualificacions als polítics no independentistes i per haver dit en un dels seus programes “puta Espanya!”.

D’altra banda, el col·laborador dels mitjans públics ha elogiat aquest dijous Donald Trump tot assegurant que diu “veritats terrorífiques”: “Trump és un líder incòmode. D’aquella gent que xerra massa, i sovint, entre tanta mentida, diu veritats terrorífiques que la premsa tracta de camuflar. Ara quan la cosa s’ha posat tensa i han vist que la gent assaltava al carrer amb escopetes i amb caps de búfal han decidit tancar-li el micròfon.”

En la secció “A qui desitges un dia de merda avui” de El Matí de Catalunya Ràdio, Domínguez ha desitjat un “bon dia de merda” als responsables de totes les xarxes socials que han bloquejat els perfils del mandatari nord-americà: “Avui vull desitjar un bon dia de merda a en Mark Zukerberg però també ho faig extensiu a l’amo de Twitter i als de totes les xarxes socials que s’han carregat els perfils d’en Trump, el nostre estimat Donald. Això ens passa per donar el poder de la censura als freakies. Era tant senzill com això: la meva xarxa, les meves lleis. És el que té l’anarcoliberalisme perquè no ens enganyem: Ens ho venen com a socialisme però aixo és el Far West.”

Així mateix, ha carregat contra els periodistes que han criticat la conducta i les polítiques de l’encara president dels Estats Units: “En Trump s’havia tornat incontrolable. Un milionari torrapipes que estava fart de les polítiques del país i les ha volgut canviar. Trump no fa cap cas a l’elit. Té tots els diners del món. No ha de demanar permís a ningú. Es va guanyar l’electorat i va arrasar. La premsa després, ja ho hem vist, li ha saltat a sobre des del dia zero. Els periodistes d’aquí, sense anar més lluny, -que van quedar amb un pam de nas quan la Hilary va perdre les eleccions- ja el titllaven de poca solta sense que hagués passat ni un dia a la Casa Blanca. És que ni un dia li van deixar.”

Finalment, el copresentador de Bricoheroes ha aprofitat per alabar els episodis de violència que es van produir després de la sentència del procés a la Plaça Urquinaona de Barcelona: “Quan es respiren aires de revolta sempre hi ha algú que s’encarrega d’apaivagar els ànims d’aquesta manera. Va passar aquí després dels incidents d’Urquinaona. Us en recordeu? Ha passat als Estats Units. Poder controlar el missatge i el missatger és l’arma definitiva i no hauríem de deixar que caigués en males mans”.

 

 

(Visited 2.545 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari