Els polítics catalans han passat amb nervis les festes de Nadal

Les restriccions per la covid-19 que va dictar la Generalitat poc abans de les festes de Nadal deixaven gran part de la mobilitat en mans de la responsabilitat personal dels ciutadans. Si algú volia sortir de la seva ciutat o de la seva comarca, ho podia fer només al·legant que anava a veure un familiar o una persona propera. Si algú volia passar el dia de Nadal o el Cap d’Any en un lloc de vacances, podia anar-hi simplement al·legant que hi tenia una segona residència o que havia fet una reserva d’hotel allà on anava.

Les crides a la responsabilitat per part dels consellers de la Generalitat més directament implicats eren constants. “Si una persona és conscient que el desplaçament és innecessari, és millor no fer-lo”, repetien, tot deixant la decisió final en mans del ciutadà. I és per això que els polítics, des del Govern fins als líders de partits de l’oposició i passant per simples diputats o alcaldes, han viscut aquests dies les festes de Nadal més temoroses.

I és que si han fet alguna trobada familiar, han sortit a algun lloc o han fet qualsevol activitat, admeten que ho han fet amb por que algú els fes una foto on semblés que no donaven exemple i fos distribuïda per les xarxes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides